Ügyfélbeszámolók

Ügyfélbeszámoló – Weidl-Zelenák Eszter, Erdőkertes – Aradi utca

– Hogyan került kapcsolatba a céggel?
A térségben szerettünk volna családi házba költözni, sokat nézelődtünk a környéken. Elsőkörben nem akartunk teljesen nulláról építkezni az ismerősi körünkben lévő sok rossz tapasztalat miatt. Ezt követően találkoztunk Balázzsal, akiről sok jó ajánlást hallottunk, s a személyes találkozás után, abszolút egyértelművé vált, hogy nem kell tovább keresgélnünk.

– Mit tapasztalt az építkezés ideje alatt a munkaterületen?
Bármikor szívesen fogadtak, nem kellett előre szólni, ha meg akartuk nézni, hogy hogyan haladnak a folyamatokkal. Az építkezés területen rendezett körülmények fogadtak, nem volt semmilyen meglepetés. Mindenki nagyon kedves és segítőkész volt, jó érzés volt kijárni.

– Mennyire volt kompromisszumkész a cégvezető az esetleges változásokat illetően?
Teljes mértékben az volt, mindenről megkérdezte a véleményünket, figyelembe vette az igényeinket. Akármikor hívtam, mindig készséges volt, s sokat segített az évek alatt gyűjtött tapasztalataival, hogy minél komfortosabb/praktikusabb otthonba tudjunk költözni.

– Mennyire tudta tartani a kivitelező az előzetesen megbeszélt időpontokat?
Mindig minden kész volt a megbeszélt határidőre, ezen soha nem kellett aggódnunk. Az esetleges változásokról pedig időben tájékoztatott bennünket, sőt az átadásra is hamarabb sorkerült, mint ahogy arra számítottunk.

– Pénzügyi elszámolás terén mit tapasztalt?
Balázs nagyon korrekt volt, a megbeszélt vételáron felül sohasem kért tőlünk pénzt. A plusz kéréseink kapcsán felmerült többletköltséget pedig mindig az elkészült munka után fizettük, folyamatosan tájékoztatva voltunk, szerencsére soha semmilyen problémánk nem volt ezzel kapcsolatban.

– Ajánlaná másnak is a céget?
Nagyon jó szívvel, elképesztő hálásak vagyunk neki, hogy minden ilyen flottul ment. Mindent meg tudtunk vele beszélni, bármilyen kétséggel fordulhattunk hozzá, s sosem kellett izgulni az elkészült munka minősége miatt sem. Nagyon bátran ajánlom mindenkinek, megnyugtató volt, hogy ennyire megbízható kivitelezőt sikerült találnunk!

Ügyfélbeszámoló – Gőcze Csaba, Erdőkertes – Kígyóstó utca

 
– Hogyan került kapcsolatba a céggel?
 
Amikor eldöntöttük, hogy családi házba szeretnénk költözni, sokat nézelődtünk a környéken személyesen, sétálgattuk/kocsikázgattunk üres telkek, épülő házak után nézelődve, hogy ezzel egy időben a településekről is kapjunk egy átfogó képet. Így találtunk rá több helyszínen is Balázs plakátailra, amik azonnal felkeltették az érdeklődésünket.
 
– Mit tapasztalt az építkezés ideje alatt, a munkaterületen?
 
Az építkezésen mindvégig rend és tisztaság volt. Végig szabad bejárásunk volt az építkezésre, de soha nem ért minket meglepetés. Minden a megbeszéltek szerint haladt, az ott dolgozók kedvesek, segítőkészek voltak, soha nem éreztük tehernek a jelenlétünket, kéréseinket az ő irányukból sem.
 
– Mennyire volt kompromisszumkész a cégvezető, az esetleges változtatásokat illetően?
 
Mi abban a szerencsés helyzetben voltunk, hogy még az építkezés megkezdése előtt találtunk rá Balázsra, így már az együttműködésünk legelején, a ház már elkészített alaprajzában is tudtunk változtatni, amiben készségesen segített nekünk, minden probléma nélkül. Később a válaszfalak, ajtók elhelyezkedésében is gond nélkül a mi elképzeléseinket valósította meg, sőt, egy már elkészült konnektor kiállást is arrébb rakatta nekünk a burkolás után, mert az időközben megvásárolt bútorunkhoz úgy volt komfortos. Minden áram- és vízkiállást a mi igényünknek megfelelő helyre alakítottak ki a saját terveink alapján, és az időközben felmerült új igényeinket is 100%-osan teljesítette, tehát abszolút kompromisszumkész volt, teljes mértékben elégedettek voltunk, vagyunk.
 
– Mennyire tudta tartani a kivitelező az előzetesen megbeszélt időpontokat?
 
Amennyire a körülmények lehetővé tették, az előre megbeszélt időpontok szerint haladt az építkezés. Ha valamit a helyszínen kellett megbeszélnünk együtt, arra időben egyeztettük az időpontot. Az esetleges csúszásokról is mindig tájékoztatva voltunk, melyek indokoltak voltak (pl. téli időszakban több száradási idő kellett a vakolatnak). 
 
– Pénzügyi elszámolás terén mit tapasztalt?
 
A pénzügyi elszámolás is tökéletesen zajlott, a szerződésben foglaltak szerint. Időben megkaptuk a számlákat a szerződésben foglalt fizetési határidőkkel. A kifizetéseinkre azonnal megérkezett az ügyvéd felé a hivatalos visszajelzés is, melyről mi is tájékoztatva voltunk. Az időközben felmerült új igényeink költsége is az előre megbeszéltek szerint került kiegyenlítésre.
 
– Ajánlaná másnak is a céget?
 
Természetesen igen, gondolkodás nélkül!
Teljes mértékben elégedettek vagyunk az együttműködésünk minden területén. Nagyon jó kapcsolat alakult ki közöttünk Balázzsal, amire nagyon rövid idő után már nem is csak mint munkakapcsolat tekintettünk. Bátran fordulhattunk hozzá minden kérésünkkel, kérdésünkkel, amit készségesen fogadott, és azt gondoljuk, ez a jövőben sem lesz másként. A cég összes dolgozója segítőkész, emberséges volt.

Ügyfélbeszámoló Nagy Attilától, az erdőkertesi Barackos utcai ház tulajdonosától

– Hogyan került kapcsolatba a céggel?
Munkatársam korábban Erdőkertesen nézelődött és akkor látta meg Balázs elérhetőségét. Beszélt vele, szimpatikusnak tűnt, ezért ajánlotta nekünk.

– Mi döntött, hogy Csizmadia Balázzsal építették a házat?
Konkrétan az első találkozás. Mikor első nap kijöttünk megnézni több szóba jöhető ingatlant, nála kezdtünk, majd mentünk máshoz is a környéken, és ahogy véget ért az a találkozó, egyből hívtuk Balázst, hogy találkozzunk újra aznap, aki rögtön állt is rendelkezésünkre, így már az első napot is pozitívan tudtuk zárni.

– Mit tapasztalt az építkezés ideje alatt, a munkaterületen?
A munkaterületet észre sem veszi az ember, mert mindennek megvan a helye, a szerszámok összeszedve, hulladékok zsákokban…és még lehetne sorolni. A teljes építkezés alatt a rend uralkodott. Mindenre vigyázott mindenki és ezért nagyon hálásak is vagyunk.
Az építkezés alatt szerencsénk volt megismerni a csapat egy részét is, akikben ugyanaz a mentalitás van, ugyanúgy a jót és a szépet akarják megalkotni. Addig nincs befejezve valami, amíg az tényleg nincs befejezve. És ez tetszik!

– Mennyire volt kompromisszumkész a cégvezető,az esetleges változtatásokat illetően?
Előrébb helyezte mindennél azt, hogy nekünk hogy lenne a legpraktikusabb valami, esetleg hogy nézne ki mégjobban és meg is valósította. Ezek az ötletek ugyanúgy Tőle is származtak, mint Tőlünk. Tehát nemcsak azon változtatásokat vitte véghez 100%ban, amit mi kitaláltunk, hanem még saját magát is beleképzelte, ehhez hozzátette a szakmai tapasztalatát és egy olyan fantasztikus dolgot hozott ki ezekből, amiről nem is álmodtunk.
Mi magunk is szeretjük, ha bármilyen ügyintézés, változtatás van, az a lehető leghamarabban és leggördülékenyebben megy. Balázs pont ugyanilyen, és ez mindkét fél részére kifizetődő. Így lehet legjobban haladni.

– Mennyire tudta tartani a kivitelező az előzetesen megbeszélt időpontokat?
Mindig a megbeszélt időpontokhoz tartja magát. A rendszeres kapcsolattartással pedig mindent még időben meg tudtunk beszélni. Soha nem volt probléma ezzel sem. A határidők úgy vannak meghatározva, hogy abba beleférjen minden, akár egy külső tényező általi csúszás is.

– Pénzügyi elszámolás terén mit tapasztalt?
Pontos, korrekt, ügyfélközpontú. Nincsenek kérdőjelek, nincsenek meglepődések, csak a nyílt lapok, tájékoztatások és az előzetes megbeszélések.

– Ajánlaná másnak is a céget?
Rengetegszer van megemlítve. Bárkinek nyugodt szívvel ajánlom. Először érdekesnek gondoltuk a cégnevet, hogy Megbízható Kivitelező, de elég hamar rájöttünk, hogy ez bizony a valóság.
Hála Neki és csapatának egy olyan házba sikerült beköltöznünk, ahonnan biztosan nem fogunk elmenni.

Ügyfélbeszámoló Kántor Anitától, az őrbottyáni Harang utcai ház tulajdonosától

– Hogyan találtak a kivitelezőre?
Már 5 évvel ezelőtt felmerült a neve építkezéssel/felújítással kapcsolatban, ismerős ajánlásával. Már akkor nagyon jó benyomást tett, nagyon korrekt hozzáállása volt. Magánéletünkben akkor másképp alakultak a dolgok, de most mikor eldöntöttük, hogy belevágunk, nem volt kérdés kit választunk. Hozzáteszem azóta is csak pozitív visszajelzésekkel találkozunk, akármikor felmerült Balázs neve. Sokan ismerik őt a környéken.

– Mit tapasztaltak az építkezésen a kivitelezés ideje alatt?

Körülményekhez képest mindig rend volt. A hulladékot  rendszeresen elszállították amint megfelelő mennyiség összegyűlt. A “műszak” végén is rendet tettek maguk után és minden elzártak az arra kijelölt épületrészbe. Az építkezés ütemterv szerint haladt.Meglepődtünk, hogy a Főnök is megfogja a szerszámot és tudja is használni 🙂 Mikor megnéztünk hogy halad a házikó, akkor Balázs is dolgozott a csapat többi tagja mellett. Ő nem az a fotelből dirigáló típus.
– Mennyire vannak a szakemberek munkájával megelégedve?

Az összes szakemberrel, aki nálunk dolgozott maximálisan elégedettek vagyunk, nagyon értették a dolgukat. Ha bármilyen kérdésünk akadt, kedvesen és segítőkészen válaszoltak – akármennyire is buta kérdésünk volt -.Mindig szakítottak időt arra, hogy elmagyarázzák, hogy mit – miért csinálnak. Sok ötletet adtak (amikre mi nem is gondoltunk). Mindig megfogadtuk a tanácsaikat. Jól tettük. 🙂

– Mennyire kezelte rugalmasan a vállalkozó az építkezés közbeni változásokat?

Abszolút rugalmas volt, minden kérésünknek eleget tett, akkor is, ha menet közben változtattunk. Általában telefonon egyeztettünk, ha kérdés/kérés merült fel. Ha valamit személyesen kellett megbeszélni – mert látni kellett hozzá a házat pl. – akkor a személyes találkozással kapcsolatban is rugalmas volt. Mivel az első ház amit építtettünk, így elég sok kérdésünk volt, de kivétel nélkül mindig jó hangulatban beszéltünk meg.

– Anyagilag mennyire volt korrekt a cégvezető a pénzügyi elszámolásoknál?

Minden extra költségről részletesen tájékoztatott. Előre nem kér(t) pénzt csak a már átadott munka után, amit természetesen Mi is leellenőrizhettünk bármikor. 100% volt a bizalom, soha egy perc kétség nem volt bennünk. 

– Ha még egyszer építkeznének,megbíznák e ismét Csizmadia Balázst a házuk építésével?

Igen, ez nem is kérdés. MINŐSÉGI munkát végeztek, ajánlani fogjuk másoknak is. Remek csapat, Balázzsal az élen. 🙂

Ügyfélbeszámoló Téglássy Márktól és Angelikától, az erdőkertesi Barackos utca 22/2 ház tulajdonosaitól.

– Hogyan találták meg a kivitelező céget?
Abban az utcában épített házat, amiben szüleimmel közösen a telket vettünk. Hamarosan pedig a mellettünk lévő telken kezdett házépítésbe, így egyértelmű volt, hogy megkérdezzük, vállalja-e a kivitelezést. Mellesleg a velünk szemben lévő házat is ő építi.

– Mit tapasztaltak az építkezés folyamán az építési területen?

Bármikor kimehettünk az épülő házhoz, bármelyik munkafolyamat közben, Balázs pedig amikor csak tehette fogadott minket. A lehetőségekhez képest rendezett körülmények voltak a telken, mert a sittet időről időre konténerbe gyűjtötték és elszállították, valamint a szerszámokat és anyagokat egy zárt fémbódéban tárolták, vagy például a maradék cserepet az általunk kívánt helyre rakták.

– Mennyire volt kompromisszumkész a cégvezető, az esetleges változtatásokat illetően?

Azt gondoljuk, hogy Balázs különösen figyelt az igényeinkre; segített megoldásokat keresni, ha elakadtunk, elmondta tapasztalatait, de azt is elfogadta, hogy bizonyos esztétikai kérdésekben máshogy döntöttünk, mint ahogy azt ő ajánlotta. Ezekben az esetekben is teljes mértékben igyekezett megvalósítani az igényeinket. Például a külső és belső festésnél Balázs és csapata mindent megtett, hogy eltalálják az általunk kiválasztott színárnyalatokat.

– Mennyire tudta tartani a kivitelező az előzetesen megbeszélt időpontokat?

Mindig tudta tartani a határidőket, de szerencsére az esetünkben ez talán nem volt annyira fontos.

– Pénzügyi elszámolás terén mit tapasztalt?

Sosem kellett előre, egy még el nem készített munkáért fizetnünk, mindig a munka elkészülte után fizettük az adott részletet. Balázs nagyon korrektül és pontosan vezette az elszámolást. Az építkezés közben többször is egyeztettünk, ebből sosem volt probléma.

– Ajánlaná másnak is a céget?

Rendkívüli megnyugvás volt, hogy Balázzsal mindent meg lehetett beszélni, mindenben segített, sose éreztem azt, hogy figyelnem kell, nehogy becsapjanak akár az elszámolásnál, akár a műszaki kivitelezésnél. Abban is segített, hogy olyan mesterembereket is tudott intézni nekünk, aki például a zuhanykabinjainkat készítette, de tudom, hogy bármiben kérhetem a segítségét és a szakértelmét. Természetesen mindenkinek ajánlom Balázst, hiszen magam is hozzá fordulok, ha építkezésről van szó, és ha most építkeznék, újra őt választanám.

Ügyfélbeszámoló Léb Évától, a fóti szerkezetkész ház tulajdonosától.

– Hogyan találták meg a kivitelező céget?
– Interneten keresgéltem, ahol elolvastam egy ügyfélbeszámolót. Később tudatosan rá kerestem és mindegyiket elolvastam. Már volt két árajánlatom. Felhívtam telefonon, azonnal időpontot adott egy építkezésre. Szimpatikusnak találtam, de amit láttam azon az építkezésen igazán az fogott meg.

– Mit tapasztaltak az építkezés folyamán az építési területen?
– Minden rendben volt, és rend volt.

– Mennyire volt kompromisszumkész a cégvezető,az esetleges változtatásokat illetően?
– Részünkről nem volt változtatás, inkább ő javasolt amit mi azonnal elfogadtunk, mivel addigra kiderült, hogy egy remek szakember. 

– Mennyire vannak a szakemberek munkájával megelégedve? 

– A szakemberek munkájával is nagyon elégedettek voltunk. Ugyanolyan profik mint  Balázsék. Kedvencem a villanyszerelő csapat volt.

– Pénzügyi elszámolás terén mit tapasztalt?
– Az elszámolás a megbeszéltek szerint történt. Mindig utólag . Soha nem volt probléma.

– Ha még egyszer építkeznének,megbíznák e ismét Csizmadia Balázst a házuk építésével?
– Bárkinek ajánlanám és ajánlom is. A ház úgy épült fel, hogy nyugodtan tudtunk aludni, semmi idegeskedés. Ment flottul minden. Nagyon hálásak vagyunk neki ezért. A mai napig kapcsolatban vagyunk vele. Telefonon sok hasznos tanácsot ad ha valamiben elakadunk. Köszönet érte.

Ügyfélbeszámoló az erdőkertesi Katon József utcai ház tulajdonosától.


– Hogyan találták meg a kivitelező céget?

Balázst már korábban is ismertem, tudtam mivel foglalkozik. Nem volt kérdéses, hogy ha építkezünk, kivel szeretnénk a házunkat felépíttetni.

– Mit tapasztaltak az építkezés folyamán az építési területen?

A területre rendszeresen kijártunk, ahol mindig rendezett körülményeket találtunk.

– Mennyire volt kompromisszumkész a cégvezető,az esetleges változtatásokat illetően?

Minden kívánságunkat megbeszéltük, mindig mindenre nyitott volt. Az esetleges plusz költségekről mindig tájékoztatva lettünk, hogy mérlegelhessünk belefér e a budget-be.

– Mennyire tudta tartani a kivitelező az előzetesen megbeszélt időpontokat?

Nekünk az elkészült állapot ideje volt a fontos. Azt, hogy Balázs hogyan ütemezi a munkát mindig rá bíztuk, hiszen tudtuk , hogy az építőiparban az időjárás sok munkafolyamatot befolyásol.

– Pénzügyi elszámolás terén mit tapasztalt?

Minden elszámolás a megbeszéltek szerint történt, végig megmaradt a bizalom.

– Ajánlaná másnak is a céget?

Folyamatosan ajánlom 🙂 A mai világban ritka az ilyen lelkiismeretes vállalkozó, akinek még megbízható emberei is vannak. Ami gondolom annak is köszönhető, hogy ők is azt a tiszteletet kapják Balázstól, mint mi vevők.

https://www.facebook.com/media/set/?vanity=megbizhatokivitelezo.hu&set=a.1529215517219695

Ügyfélbeszámoló a szadai Kisfaludy utca tulajdonosától:

– Hogyan találták meg a kivitelező céget? 

Nagyon sok kivitelező céget megnéztem az interneten, fel is hívtam párat de, volt egy ahol nagyon részletesen vevőbarát módon le volt írva a folyamat, felhívtam és akkor beszéltem először Balázzsal. Egyből ki is hívott egy építkezésre, ahol többféle készültségben lévő ház is volt, melyeket Ők építettek.

-Mit tapasztaltak az építkezés folyamán az építési területen? 

Minden gördülékeny volt, iszonyatos precizitás, és tisztaság! Ezt több szomszédom is megjegyezte! 

-Mennyire volt kompromisszumkész a cégvezető az esetleges változtatásokat illetően? 

Mindenben segítőkész volt, sok kérdéssel fordultunk hozzá, hiszen nem vagyunk gyakorló építkezők. Mindig tudtuk hívni és nem maradtunk segítség vagy tanács nélkül. 

-Mennyire tudta tartani a kivitelező az előzetesen megbeszélt időpontokat? 

Amit megbeszéltünk azt mindig tartották és egyébként is mindig mindent átbeszéltünk, szóval minden lépést elmondott előre. 

-Pénzügyi elszámolás terén mit tapasztalt?

Ez mindig a legkényesebb kérdés, mert a bizalomról szól és az elsőre nem könnyű!  Az egész cég nagyon megbízható és az a megoldás hogy több részre van osztva az összeg és minden befejezett, elkészült fázist kell kifizetni ez nyilván megnyugtató! 

-Ajánlaná másnak is a céget?

Már meg is tettem és jövőre szeretném, ha egy másik ingatlanunknál lévő munkát is Ők végeznék! Mást szívesen nem is engednék be a portámra!!

Ügyfélbeszámoló az erdőkertesi Katona József utcai kulcsrakész ház tulajdonosaitól:

–  Hogyan találták meg a kivitelező céget?

Telkeket nézegettünk, amikor az egyik helyen megláttuk a hírdető tábláját, amin tetszett az oda épülő látványterv.  Ott volt a telefonszám is, felhívtuk és megbeszéltünk egy találkozót. Első ránézésre is szimpatikus volt, és az is nagyon tetszett, hogy őszintének hallottuk. Már akkor el is vitt bennünket néhány átadás előtt álló házhoz, hogy meg tudjuk nézni a munkája minőségét. Nagyon meg voltunk elégedve.
 
 
–  Mennyire volt meggyőző és korrekt Csizmadia Balázs a tárgyalások során?
A beszélgetéseink, egyeztetéseink során teljesen meggyőző volt, minden kérdésünkre tudott válaszolni, ahol bizonytalanok voltunk, segítőkészen állt rendelkezésünkre.
 
 
– Mit tapasztaltak az építkezés folyamán az építési területen?
Bármikor kimentünk az építkezésre azt tapasztaltuk, hogy a munkások a lehetőségekhez mérten rendet tartottak mind az építőanyagoknál, mind a munkaeszközeik között.
 
 
– Az esetlegesen felmerülő kéréseket,eltéréseket mennyire kezelte  a kivitelező cég rugalmasan?
Bármikor kétségeink merültek fel, vagy nem tudtunk valamit kitalálni, bármikor telefonálhattunk, írhattunk neki , a nap bármely időszakában készséggel állt rendelkezésünkre.
 
 
– Mennyire vannak megelégedve az építkezésen dolgozó emberek munkájával,viselkedésükkel?
Akár mikor érkeztünk ki az építkezésre, velünk mindig tiszteletteljesen beszéltek, kérdéseinkre készségesen válaszoltak. A munkájukat tisztán végezték, s végül egy csodaszép otthont varázsoltak nekünk. Látszott, hogy összeszokott csapat, és ahogy  érzékeltük, egymásnak folyamatos segítséget nyújtottak.
 
 
– Mennyire tudta tartani az előzetesen megbeszélt határidőket a cégvezető?
Balázs megígérte, hogy a Karácsonyt már az új otthonunkban tölthetjük, és ezért mindent meg is tett.
 
 
– Meg vannak-e elégedve az elkészült házzal?
Már nagyon vártuk a költözést és bármennyire is nagy, nehéz munka egy költözés, számunkra ez mégis feledhetetlen élmény volt.
Ez a ház az első otthonunk. Az elrendezése, és a berendezése pont olyan, amilyennek elképzeltük.
Köszönjük az egész csapat munkáját.
 
Balázs hozzáállása és munka minősége miatt bátran ajánlanánk, és ajánljuk is másoknak.

További képekért kattints facebook oldalunkra!

https://www.facebook.com/media/set/?vanity=megbizhatokivitelezo.hu&set=a.1529215517219695

Ügyfélbeszámoló Viola Mihálytól, az erdőkertesi Ezerjó utcában készült kulcsrakész ház tulajdonosától.

Hogyan került kapcsolatba a céggel? Az interneten böngészve találtam rá a megbizhatokivitelezo.hu-ra.

– Mi döntött,hogy Csizmadia Balázzsal építették a házat? Rendkívül szimpatikus volt a weboldal és Csizmadia Balázs is, pedig ekkor még nem is ismertem személyesen!Illetve nem könnyű egy bruttó 50nm ,,házikó,, építéséhez kivitelezőt találni, de sikerült 🙂

– Mit tapasztalt az építkezés ideje alatt,a munkaterületen? Rend, fegyelem, pedantéria!

– Mennyire volt kompromisszumkész a cégvezető,az esetleges változtatásokat illetően? Maximálisan, ezúton is köszönöm!

– Mennyire tudta tartani a kivitelező az előzetesen megbeszélt időpontokat?Napra pontosan, ritka mint a fehér holló!

– Pénzügyi elszámolás terén mit tapasztalt? Az elszámolások flottul, korrekt ütemterv szerint, mindig az elkészült munkák után történtek.

– Ajánlaná másnak is a céget? Bátran ajánlom, sőt én magam is építtetnék még Balázzsal és Csapatával, ha az élet úgy alakul!

Ügyfélbeszámoló – Erdőkertes, Barackos utca 24/1 tulajdonosától, Andreától

– Hogyan kerültek kapcsolatba a kivitelezővel?
– A gyerekeknek kerestünk telket tavaly nyáron és utunk a Barackos utcán is átvezetett. Ahogy haladtunk, volt egy nagyobb beépítetlen terület, ahol azonnal szembe jött velem az ottani panoráma. Első látásra szerelem lett részemről.. Ki is szaladt a számon, hogy “na én hazaértem”. Pedig nem is nekem kerestünk .. Ez a sors keze, ahogy mondják. Ki volt helyezve egy tábla, ott megálltunk és megnéztem a rajta lévő szöveget és képet a tervezett családi házról. Nem volt kérdés számomra tovább, hogy NEKEM EZ KELL. Mivel ott volt Balázs elérhetősége is, azonnal felhívtam érdeklődni. Egy nagyon kedves és udvarias hang szólt bele a telefonba.. Mivel a gyerekekkel volt valahol, arra kért, hogy következő héten találkozzunk és beszéljük át az elképzeléseinket, lehetőségeinket. A megbeszélt találkozón egy megnyerő, mosolygós fiatal ember jött velem szembe, aki roppant szimpatikus benyomást keltett bennem, s ez a mai napig sem változott.Őszintesége szintén tetszett, hisz ha olyat mondtam, ami nem volt megvalósítható, kertelés nélkül megmondta, hogy na azt úgy nem, ezt másképp kell, meg stb.. Nem volt olyan érzésem a megbeszélés alatt, hogy mindent megígér, csak hogy létrejöjjön a megállapodás. Elmondta az ő gondolatait, meghallgatta az enyémet, aztán kérte, hogy gondoljam át, s utána folytassuk. Közben párhuzamosan a gyerekek is az ő telkét választották és kezdték el vele az együttműködést, hisz maga az ember, a bemutatott éppen kész, átadás előtt álló házak minősége számukra is nagyon meggyőző volt.

– Mit tapasztaltak az építkezésre kijárva?
– Többször láttam, hogy folyamatosan hordják is el a szemetet, a törmelékeket, hogy nem volt káosz, rend és rendszer volt érezhető. A munkások barátságos légkörben dolgoztak, velem is mindig kedvesen, tisztelettel beszéltek, kérdéseimre válaszoltak (voltak azért bőven), megmutattak mindent, mit s hogyan csinálnak… Úgy éreztem, szeretik azt a csapatot, ahol napjaikat töltik.

– Mennyire van megelégedve a szakemberek munkájával?
– Ehhez nem nagyon értek, csak a szememre és a hallottakra hivatkozva az a véleményem, hogy az egyeztetések során nagyon segítőkészek voltak, közvetlen stílusban és emberbarát hangnemben segítettek a döntések meghozatalában. Ennek végeredménye egy nagyon tetszetős, barátságos házikó lett.

– Mennyire volt rugalmas a kivitelező az esetleges változtatásokkal kapcsolatban?
– Erre nagyon röviden tudok legtömörebben válaszolni… Bármit kértem, Balázs válasza ez volt: “Andi! Mindent lehet..”

– Pénzügyileg mi a véleménye a kivitelező cégről?
– Még az elszámolás előtt állunk, de kétségeim nincsenek, hogy az is precíz nyilvántartás alapján fog megtörténni.

– Mennyi segítséget nyújtott Balázs,a felmerülő esztétikai kérdésekben?
– Amikor valami olyasmit kértem, ami az ő több éves tapasztalata alapján nem épp a legjobb eredményt hozta volna, kulturáltan elvezetett a szerinte helyesebb választás felé. Hallgattam rá, s most, hogy látom az eredményt, nem bántam meg, hogy hagytam magam “terelni”.

– Azt kapta az elkészült házzal,amire számított?
– Igen.., csodaszép házat épített Balázs, s innen már az én dolgom lesz, hogy beletéve magamat is, egy csodálatos otthonná alakítsam át, melynek légköre a saját belsőmmel van összhangban.

– Merné e ajánlani másnak is a céget?
– Igen, mindenképp ajánlanám és ajánlom is már a baráti körömben.Ügyfélbeszámoló – Veresegyház, Százszorszép utcai ház szerkezet építéséről

– Hogyan került kapcsolatba a kivitelezővel?
– A szomszédban lakók ajánlották, akiknél szintén dolgozott.

– Mit tapasztalt a munkavégzés során az építkezésen?
– Minden a várakozásoknak és a megbeszélteknek megfelelően alakult, a cég a megbeszélt időben, a megfelelő eszközökkel és munkaerővel vonult fel, velem folyamatosan egyeztetve intézte az anyagbeszerzést is, és rendben, kiváló minőségben elvégezte azokat a munkafázisokat, amikben megállapodtunk. A műszaki ellenőrünk szintén elégedett volt.

– Mennyire volt rugalmas a vállalkozó az esetleges változtatásokat illetően,kapott e segítséget tőle?
– Kérdés esetén mindig rendelkezésre állt, sokat beszéltünk telefonon, sőt ha kellett, egyeztetett a tervezővel is. Rengeteg segítséget kaptam olyan munkafázisokban is, ahol más dolgozott,Balázs ajánlott gépészt, ácsot, intézte a földmunkát, folyamatosan egyeztetett a többi szakemberrel, látszott, hogy az építkezést mint egészet átlátja, nem csupán azokat a munkafázisokat, amelyekben közvetlenül ő vesz részt.

– Mennyire tudta a cég tartani a megbeszélt határidőket?
– Apróbb csúszások előfordultak, jellemzően az időjárás miatt, vannak olyan munkafázisok, amik fagyban vagy özönvízszerű esőzésben egyszerűen nem megvalósíthatók, ezt tudomásul kell venni, de ezek a pár napos csúszások alapvetően nem befolyásolták az építkezés menetét.

– Elszámolás terén korrekt volt e a vállalkozó?
– Igen, teljes mértékben.

– Meg van e elégedve az elvégzett munkával?
– Igen, ha most kezdenék neki, nem döntenék másképp.

Ügyfélbeszámoló, Hajdú Szilvia és Bertalan Mátyás Isaszeg Kodály Zoltán utcai ház tulajdonosaitól.

– Hogyan kerültek kapcsolatba a kivitelező céggel?
– Már sok éve ismerjük egymást Balázzsal, biztosak voltunk abban, ha egyszer építkezni tudunk, ő építi meg a családi házunkat.

– Mit tapasztaltak az építkezés ideje alatt a munkaterületen?
– Mindig tisztaság és rend volt, még a falazás alatt is minden nap ki volt takarítva, a hátsó kertre kifejezetten vigyáztak.

– Mennyi segítséget,ötletet kaptak az építkezés során felmerülő kérdésekben?
– Már az első pillanattól kezdve Balázs mögöttünk állt, segített a telek választásban, az alaprajzot is együtt találtuk ki, valamint végig a legjobb tudása szerint haladt, minőségi anyagok felhasználásával.

– Mennyire voltak megelégedve az építkezésen dolgozó
szakemberekkel, munkásokkal mind szakmailag, mind emberileg?

– Minden tekintetben elégettek voltunk. Vigyáztak a tisztaságra, nem szemeteltek, nem zavarták a szomszédokat, valamint nagyon gyorsan dolgoztak és lelkiismeretesek voltak, mintha a saját házukat építenék.

– Azt kapták az elkészült házzal,amit szerettek volna?
– Maximálisan. Megálmodtuk, Balázs pedig pontosan úgy valósította meg, ahogy szerettük volna. Rengeteg dicséretet kaptunk a környező szomszédoktól, hogy milyen gyönyörű a házunk.

– Mennyire találták korrektnek pénzügyi vonalon Csizmadia Balázst?
– A szerződéskötést egy ajánlat előzte meg, amit végig tartani tudott. A pluszban beépített elemek költségeit mindig előre jelezte, javaslatait szívesen vettük, ennek köszönhetően lett a ház olyan, amilyenre szerettük volna.

– Mernék e ajánlani másnak is a céget?
– Igen, bármikor bárkinek nagyon ajánljuk, egy pillanatig sem idegeskedtünk az építkezés miatt, mindent önállóan intézett az egyeztetéseink alapján, emellett pedig az esetleges problémákat azonnal kezelte. Megnyugtató volt, hogy már az alapásásnál tudtuk, mennyibe fog kerülni a kész ház.

– Pár gondolat,ha szeretnének mondani valamit.
– A lehető legjobb döntés volt, hogy a házunkat Balázs építette. Alkalmazkodott ő is és a munkatársai is hozzánk, valamint a szakmai kérdéseinkre is mindig tudta azonnal a választ. 10 hónap alatt elkészült a házunk, minden alkalommal, amikor kimentünk az építkezésre elégedetten és mosolyogva távoztunk, mert gyorsan és profi eszközökkel haladtak, a kollégái pedig nagyon megbízhatóak voltak.
További képeket facebook oldalunkon megtalálja:

https://www.facebook.com/pg/megbizhatokivitelezo.hu/photos/?tab=album&album_id=1400151573459424

Ügyfélbeszámoló, Téglásy Ferenc, T. Katona Ágnes, az erdőkertesi Barackos utca 22/1 tulajdonosaitól

– Hogyan kerültek kapcsolatba a kivitelezővel?

– A megvásárolt építési telkünkkel szomszédos házakat építette.

– Mennyire volt meggyőző Csizmadia Balázs a tárgyalások során?

– Meggyőző volt, mert érvei szakszerűek, logikusak és az igényeinket figyelembe vevők voltak.

– Mit tapasztaltak az építkezés ideje alatt a munkaterületen?

– Szervezettséget és rendezettséget.

– Milyen hangulatban telt az építkezés,mi a véleményük az ott dolgozó munkásokról?

– Karácsonykor, az elkészült szerkezetű házunk nappalijában, közösen ünnepeltünk az ott dolgozó munkásokkal.

– Mennyire sikerült a határidőket betartani a kivitelezőnek?

– Minden tőle telhetőt megtett, hogy a határidőket betartsa, őt egyetlen határidő mulasztás sem terheli.

– Azt kapták az elkészült házzal kapcsolatban,amit vártak, reméltek?

– Igen. Sőt! A kivitelezés folyamán Csizmadia Balázsnak mindig volt hasznos és ízléses ötlete a műszaki megoldásokkal kapcsolatban, így a házunk, talán még jobban is sikerült, mint ahogy reméltük.

– Mennyire volt rugalmas és korrekt Csizmadia Balázs a pluszban kért munkák kivitelezésével és számolásával kapcsolatban?

– Maximálisan nyitott volt a kéréseinkkel kapcsolatban, és a plusz munkák árazásával kapcsolatban is rendkívül korrekt volt.

– Egyéb gondolatok:

Csizmadia Balázs és munkatársai nem csak házakat építenek, hanem azt is tudják, hogy embereknek, családoknak építenek, néha egy egész életre otthont. Ezt rendkívül szakszerűen végzik, és szó nélkül vállalják a számukra egyébként kellemetlen és későn bejelentett változtatási igényeket is. (pl.: szobák többszöri színkorrekciós festése)

Aki nem akar beleroppanni egy családi ház felépítésébe – kiszolgáltatva a generálkivitelezőnek és a hozzá nem értő szakiparosoknak – akinek fontos, hogy 9 hónap alatt, minden idegeskedés és kockázat nélkül elkészüljön az otthona, annak nyugodt szívvel ajánlhatjuk Csizmadia Balázs megbízását, aki arra az időre, abban a minőségben és azon az áron fogja elvégezni a munkát, amiben megállapodtak. Ez a mai építkezések körüli vitákat, pereskedéseket látva, igazi csoda, rendkívüli teljesítmény!

Ügyfélbeszámoló, Bajkó Barna, Szada, Hajnal utca tulajdonos

-Hogyan került kapcsolatba a kivitelező céggel?

– Egy közös barát ajánlotta.

– Mit tapasztalt az építkezés ideje alatt a munkaterületen?

– Rendezett és összehangolt munkavégzést, folyamatos rendrakás, takarítás és építési hulladék elszállítást.

– Az esetlegesen kért változásokat mennyire kezelte rugalmasan a vállalkozó az építkezés alatt?

– Folyamatosan egyeztettünk minden munkafolyamat előtt. Kéréseinknek mindig eleget tettek. Minden esetbe a kért változásokat a mi igényeinknek megfelelően alakították ki.

– Mennyire találta korrektnek a vállalkozót az anyagi elszámolás tekintetében?

– Minden elszámolás úgy történt ahogy az elején megállapodtunk. -Részletesen és korrekten számoltunk el mindig egymással.-Minden elszámolást időbe jelezte felénk.

– Azt kapta az elkészült házzal,amit elvárt?

– NEM. JOBBAT!!!!-Minden esetbe elégedettek vagyunk a házzal és vállalkozóval.Nagyon masszív épület lett a végeredmény.Az elvárásainkat felülmúlta. Semmilyen anyag nem lett kispórolva az épületből.Sok esetbe csodálkoztunk, hogy van még ilyen vállalkozó aki tényleg a minőségre megy.

– Merné e ajánlani a céget ismerősnek,barátnak?

– Természetesen igen, és fogom is, illetve ha úgy alakul az élet, hogy ismét építkezésbe kezdünk akkor is őket választjuk.

Ügyfélbeszámoló, Vágány Csaba és Regős Gabriella, Veresegyház, Kútfő utca, tulajdonosok

– Hogyan találtak a kivitelezőre? 

A kivitelezőt Csizmadia Zoltán ajánlotta nekünk.

– Mit tapasztaltak az építkezésen a kivitelezés ideje alatt?  

Az építkezés során rendezett körülmények voltak, a kivitelező és szakemberei mindig szívesen álltak rendelkezésre, ha információra, szakmai megbeszélésre, valamint ha egyéb a ház építéséhez kapcsolódó plusz feladatok elvégzéséhez kértük közreműködésüket.

 – Mennyire vannak a szakemberek munkájával megelégedve? 

A házépítés során a szakemberek az előírt tervek szerint pontosan dolgoztak.  Nagy segítséget jelentett, hogy az általunk plusszban kért változtatások során is a kért munkákat a kivitelező közreműködésével úgy készítették el, ahogy elképzeltük.

– Mennyire kezelte rugalmasan a vállalkozó az építkezés közbeni változásokat? 

A kivitelező  az építkezés során felmerült változások kezelésében nagyon rugalmas volt.  Mivel nagyon sok kérés és elképzelés volt, ami összességében mind megvalósult, ehhez szükség volt, egy jól összehangolt munkakapcsolatra és a szakemberek koordinálására, valamint plusz idő ráfordításra is.

– Anyagilag mennyire volt korrekt a cégvezető a pénzügyi elszámolásoknál? 

Anyagilag a kivitelező korrekt volt, a pénzügyek tekintetében mindig pontosak voltak az elszámolások. 

– Ha még egyszer építkeznének,megbíznák e ismét Csizmadia Balázst a házuk építésével? 

Most hogy ez a házépítés projekt lezárult, véleményünk szerint ha építkeznénk újból, akkor ismét szívesen választanánk Balázst. 

Ügyfélbeszámoló, Kósa Szilvia, Erdőkertes, Barackos utca 26/1 tulajdonos

– Hogyan kerültek kapcsolatba Csizmadia Balázzsal?

Ismerős ajánlásával kerültünk kapcsolatba.

– Mit tapasztaltak az építkezés ideje alatt az építési területen?

Folyamatos és fegyelmezett munkavégzést.

– Mennyire tudta a kivitelező a megbeszélt határidőket betartani?

Minden a megbeszélt határidőre történt.

– Az esetleges építés közbeni változásokról,módosításokról időben kaptak tájékoztatást?

Rendszeres értesítést kaptunk mindenről, bármilyen változás illetve előrelépés történt

– Mennyire nyújtott segítséget a kivitelező,a vevőket érintő kérdésekben,kiválasztásokban?

Minden kérdésünkre választ és szükség esetén segítséget kaptunk.

– Pénzügyi téren mennyire találták korrektek Csizmadia Balázst?

Csizmadia Balázs minden pénzügyi kérdést korrekten kezelt, mindenről tájékoztatást kaptunk és segített a felmerülő kérdésekben.

-Esztétikailag,minőségileg azt kapták,amire előzetesen számítottak?

A minőséggel, a kivitelezéssel is nagyon meg vagyunk elégedve, jobbat kaptunk, mint amire számítottunk.

– Mernék e ajánlani a kivitelezőt más családoknak építésre,illetve az eladó házait megvételre?

Minden ismerősünknek, családtagjainknak ajánljuk a kivitelezőt.

Ügyfélbeszámoló, Csizmadia Zoltán épülettervezés, felelős műszaki vezetés

– Mióta ismeri Csizmadia Balázs cégvezetőt és milyen a kapcsolata vele?

Balázst körülbelül 10 éve ismerem, elsősorban a munkáin keresztül. Ezáltal korábban csak szakmai, később baráti kapcsolat is kialakult közöttünk, a névrokonságon kívül.

– Mint tervező, mennyi segítséget kap Csizmadia Balázstól egy családi ház tervezésében, ahol össze kell egyeztetni a megrendelő, a tervező és a kivitelező érdekeit?

Ritkaságszámba menő, hogy a kivitelezőtől ennyi segítséget kapunk a tervezés során mint tőle, ráadásul úgy hogy elsősorban az Építtető és az építendő ház érdekeit nézi és legkevésbé a sajátját.

– Balázs említette, hogy kizárólag csak ön tervezi neki mind az eladásra készülő, mind a megrendelőknek építendő házakat. Mióta foglalkozik tervezéssel?

25 éve tervezem épületeket, főleg lakóházakat. A „kizárólagosság” kölcsönös, én is csak Őt merem ajánlani mint MEGBÍZHATÓ KIVITELEZŐ.

– Sok építkezésen mint Felelős Műszaki Vezető is segíti a cég munkáját. Mennyire figyel oda a cég az előírások betartására,az anyagok minőségére,és ha bármi nemű eltérést kell eszközölni, mennyire kreatívak az alkalmazottak?

Azért vállalom el a kivitelezései műszaki vezetését, mert csak kiváló építőanyagokkal és szakértő munkával dolgoznak. Nincsenek szaktudás hiányára „jellemző” kérdések, csak az épület még jobb minőségére vonatkozó ötletek, javaslatok.

– Merné és szokta-e ajánlani Csizmadia Balázst generál kivitelezésre olyan családok számára, akiknek ön tervezi a házat?

Csak őt szoktam ajánlani, mert az építőiparban fontos a szakmai felkészültség, a precizitás, a kreativitás és a megbízhatóság – és ezt ma kevés kivitelezőről lehet elmondani. De a legjobb ajánlás az, hogy az én házamat is Ők építik!

Ügyfélbeszámoló, Pakuts Ildikó, Deko Festékdiszkont Kft

– Milyen a viszonya a céggel?

Balázzsal régóta baráti kapcsolatban voltunk. Szinte a kezdetektől Tőlünk vásárolja a munkáihoz szükséges anyagokat.

– Mennyire figyel a kivitelező cég az anyagok minőségére?

A generálkivitelezés egyik alap pillére a minőségi anyagok felhasználása. Balázs erre maximálisan törekszik, üzletünkből mindig a legjobb minőségű építőanyagokat szokta megrendelni.

– Mennyire tartja pénzügyileg korrektnek a kivitelező céget?

Főleg hosszú távú együttműködésre helyezzük a hangsúlyt, ez vonatkozik a pénzügyi területre is – köztünk ez tökéletesen és zökkenőmentesen zajlik.

– Ajánlaná a céget másoknak?

Természetesen bátran ajánlom, legyen szó építésről, hőszigetelésről, festésről.

http://dekokft.hu/

https://www.facebook.com/dekokft

Ügyfélbeszámoló, Pásztor József, Pá-Ja Kft. Ügyvezető igazgatója

– Milyen a viszonya a kivitelezővel?

Viszonyunk korrekt, mindketten a megoldásokat keressük.

– Mennyire figyel a kivitelező cég vezetője,az anyagok minőségére?

Maximálisan, a megrendelők kérését szem előtt tartva, minőségi anyagokat rendel.- 

– Pénzügyileg mennyire tartja korrektnek a kivitelező céget?

Mindig időben egyenlíti ki a számláit.

– Ajánlaná a kivitelezőt, ha önnél érdeklődnek kivitelezőt keresve?

Elvégzett munkáik magukért beszélnek, szinte kifogástalanul sikerültek. Folyamatosan ajánlom őket.

– Pár gondolat a végére:

Csizmadia Balázs cégvezető  a kezdetektől a Pá-Ja Kft -től vásárolja az épített házak szerkezeti anyagait.

http://www.pa-ja.hu/

Ügyfélbeszámoló, Dr. Frang Emese doktornőtől. Erdőkertes, Fogorvosi rendelő felújítás.

– Hogyan került kapcsolatba a céggel?

A céget munkatársaim és betegeim ajánlották.

– Mennyire találja teljes körűnek a cég által elvégzett munkát?

Mind a kommunikáció mind az elvégzett munka és az alkalmazottak rugalmas dinamikus hozzáállása magas színvonalú volt.

– Hogyan viszonyult a cégvezető,és az alkalmazottak az esetlegesen felmerülő változásokhoz a megbeszélteken túl?

Temperamentum , kreatív problémamegoldóképessėg jellemezte a gyors és minősėgi együttműködésünket.

– Mennyire találja pénzügyi,elszámolási téren korrektnek a céget?

Az előre lefixált ár és a pontos határidő betartása korrekt volt.

– Merné e ajánlani más embernek kivitelezés tekintetében őket?

Barátaimnak bátran ajánlom a céget.

– Pár gondolat a végére.

Örülök,h őket választottam rendelőm felújításához. A cégvezető és a kollégák is megállják helyüket bárhol Európában.

Ügyfélbeszámoló, Kerecsényi Fodor Norbert, a Szada SK elnökétől.

-Hogyan került kapcsolatba a céggel?

Baráti kapcsolatban vagyok a cégvezetővel, így nem volt kérdés, hogy az építkezés legfontosabb dolga a bizalomban tekintetében őt keressem fel a kivitelezésünkre.

-Mennyire volt megelégedve az elvégzett munkával?

Maximálisan.

-Mennyire volt rugalmas a cég a munkavégzés során felmerülő problémák kezelésével kapcsolatban?

A munkavégzés során minden felmerülő problémát és változást meg tudtunk beszélni és rugalmasan kezelve orvosoltuk és változtattuk azt.

-Mennyire volt összhang az alvállalkozók és a generál kivitelező között?

Teljes mértékben összehangolták a különböző munkafolyamatokat.

-Milyennek találja az elkészült, átadott munkát?

A legapróbb részletekig igényesen kivitelezett.

-Merné e ajánlani a céget más Sportegyesületnek, családnak kivitelezésre?

Már meg is tettem.

-Pár gondolat a végére!

Mind emberileg mind szakmailag jó szívvel ajánlom bárkinek, aki arra az elhatározásra jut, hogy belevág az építkezésbe.

Ügyfélbeszámoló, Ványi Barnabástól. (Veresegyház Ponty utcai felújítás)

-Hogyan került kapcsolatba a céggel?
A tervező ajánlotta.
-Mennyire volt megelégedve az elvégzett munkával?
Többnyire elégedett voltam.
-Mennyire találta korrektnek a pénzügyi elszámolási részt?
Teljes mértékben korrekt volt az elszámolás.
-Mennyire volt rendben a munkaterület a munkavégzés során?
Nem volt probléma vele.
-Pár gondolatot ha mondana a végén.
Összességében elégedett voltam a munkák befejeztekor, a felmerült  hibajavításokat elvégezték, ugyanakkor a határidők betartásával és a megbeszélt időpontban való munkakezdéssel előfordultak problémák.

Ügyfélbeszámoló, Laczkovszki Attilától. (Erdőkertes családi ház,szerkezetkész kivitelezés)

-Hogyan kerültek kapcsolatba a kivitelező céggel? 

Mindenképpen ismerős vagy környékbeli kivitelezőt szerettünk volna. De mivel néhány helyen találkoztunk a munkájával, így meggyőzött bennünket Balázs és csapata.

-Mi a tapasztalatuk a munkavégzés során az építkezésen tapasztalt légkörről? 
Egy jókedvű csapatot láttam minden alkalommal.
-Milyen az alkalmazottak viselkedése,mennyi segítőkészséget tapasztaltak?
Teljesen korrekt, akkor sem volt velük semmi gond ha a főnök nincs ott, nagyon segítőkészek.
-Mennyire találták pénzügyileg korrektnek a céget?
Száz százalékban.
-Mi a tapasztalat az elvégzett munka minőségéről?
Nem volt benne hiba.
-Mennyire rugalmas a cég az esetlegesen felmerülő problémák kezelésében?
Teljesen önállóan tudtak csinálni mindent, nem  telefonálgattak semmi apróság miatt.
-Pár gondolat a végére!
Nem volt semmi gond, ha volt is egy kis csúszás,  az is az időjárás miatt. Csak ajánlani tudom őket.

Ügyfélbeszámoló, Kálmán-Kagermanov Róberttől. (Erdőkertes, Aradi utca, kulcsrakész ház)

-Hogyan kerültek kapcsolatba a kivitelező céggel?
Helyi megbízható vállalkozót kerestem, és az erdőkertesi építési osztályvezető ajánlása révén kerültem kapcsolatba a céggel.
-Mi a tapasztalatuk a munkavégzés során az építkezésen tapasztalt légkörről?
A cég által végzet munkával teljes mértékben megvagyok elégedve. A pénzügyi elszámolás terén nagyon korrekt volt a cég, amit megbeszéltünk az tartották. Rengeteg segítséget kaptam azon ügyek intézésében, ami nem a kivitelezőt terhelte. Szinte semmivel nem kellet foglalkoznom.
-Milyen az alkalmazottak viselkedése,mennyi segítőkészséget tapasztaltak?
Az építési terület folyamatosan tisztán volt tartva (se italos dobozok, se cigi csikkek nem voltak eldobálva) a szomszédok is csak dicsérték a srácokat, hogy milyen szépen és tisztán dolgoznak.
-Pár gondolat a végére!
Az előzetesen megbeszélt határidőket betartva, sőt több esetben előbb is elkészült amiben megállapodtunk. A céget merném/mertem ismerősnek ajánlani, hiszen azt kaptam amit elvártam. Munkám és a régi lakás távolsága miatt csak hétvégenként tudtam kijárni az építkezésre, de soha nem kellett ellenőriznem a munkát, csak megcsodálni. Balázs ezt is figyelembe vette, és hétvégi pihenőidejét nem sajnálva is szánt rá időd, hogy személyesen is megbeszéljük, hogy halad a munka. Mindenki hasonló kivitelezőt ajánlok!